Airhost har inlett ett samarbete med det smarta låsföretaget Glue. Airhosts kunder erbjuds att köpa ett Glue Smart Lock till rabatterat pris (20%) i samband med bokning av någon av våra tjänster. För kunder som endast vill boka oss vid enstaka tillfällen är Bastjänst Smart ett bra alternativ. Där ingår städning hantering av temporära digitala nycklar till gästerna. För kunder som behöver vår hjälp under en lite längre period och inte vill engagera sig själva är vår Full-Service tjänst ett utmärkt alternativ. Där ingår hanteringen av digitala nycklar tillsammans med mycket annat i de 15% den tjänsten kostar. Med Full-Service kan kunden komma ner ytterligare i pris på de individuella tjänsterna och låta oss boka endast städning. Med Bastjänst Smart spar kunden 250kr jämfört med vår Bastjänst Full (där traditionell in- och ut-checkning, där gästen möts upp, ingår).

Ett par saker att tänka på innan man bestämmer sig för att köpa ett Glue lås är dels att kolla upp så att Glue passar för installation på just ditt lås. Glue passar ca 80% av låsen i svenska bostäder. Kontakta oss eller Glue om du är osäker. En annan förutsättning är att gästerna kan ta sig in genom porten utan nyckel eller nyckelbricka. Detta eftersom gästen inte möts upp utan ska checka in själv med hjälp av Glue appen i sin smartphone. Skulle gästen inte vilja eller ha möjlighet att installera appen är dock inte det några problem — vi kan låsa upp våra kunders dörrar på distans. Väl i bostaden kan gästen sen plocka upp en traditionell nyckel att använda om de föredrar.

Glue Smart Lock installeras på insidan av dörren och gör ingen åverkan på vare sig dörr eller lås. Man behöver därför inte något tillstånd från sin hyresvärd eller bostadsrättsförening. Vill man ha hjälp med installationen rekommenderar vi Tech Troopers. Annars tillhandahåller Glue bra instruktioner och support för den relativt enkla installationen. Mer information om Glue och låset hittar ni här. Mer information om erbjudandet hittar ni här.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller vill ha mer information. Vi är otroligt glada och stolta över detta erbjudande och samarbete som innebär att vi sänker våra kunders kostnader samtidigt som gästerna får ökad flexibilitet att checka in exakt när de vill. Inget strul om deras taxi fastnar i trafik på vägen eller om de spontant bestämmer att de vill checka in lite senare. Så kallad self check-in är också ett krav för att objekt på Airbnb ska bli bokningsbara för Airbnb:s affärsresenärer. Så tack vare detta erbjudande möjliggör vi också att en ny (betalningsstark) kundgrupp kan boka våra kunders bostäder.