Kontakt

Vi hjälper dig med dina Airbnb uthyrningar

Kontakta oss

Om du har frågor kring vår tjänst, vill signa upp för full-service eller om du behöver support är du välkommen att kontakta oss via formuläret till höger eller genom detaljerna nedan.

E-post: info@airhost.se

Namn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Telefonnummer

Meddelande

Om Airhost

Vi grundade Airhost sommaren 2015 för att hjälpa personer som inte har tid eller möjlighet att sköta det praktiska jobbet med korttidsuthyrning av sina bostäder. Idén uppstod från eget behov när vi upptäckte att det inte fanns någon bra hjälp att hitta i Stockholm. Det blev snabbt tydligt att det finns ett stort behov av vår tjänst och idag jobbar vi dedikerat med att kontinuerligt utveckla och erbjuda de bästa Airbnb-tjänsterna på marknaden. Vi har vårt långsiktiga sikte inställt mot att bli den globala ledaren i vår nisch.

I dagsläget finns vi i Stockholm och Göteborg och står inför en vidare expansion ut i Europa. Hoppas att du vill följa med på vår resa genom att blir kund hos oss, samarbetspartner, medlem i teamet eller bara genom att följa oss på Facebook!

Airhost teamet från vänster: Fredrik Lundevik (CTO), Henri Falk (CEO), Daniel Ivarsson (MD France)

Teamet

Henri Falk
VD och Grundare

Henri har en bakgrund inom corporate finance från ABG Sundal Collier där han var partner. Under sina sju år på ABG arbetade han med bolag inom flera olika branscher och hjälpte bl.a. private equity aktörer, bolagsledningar, styrelser och entreprenörer med kapitalanskaffningar, företagsförsäljningar, förvärv och börsintroduktioner.
Henri har en examen från Handelshögskolan i Stockholm.

Fredrik Lundevik
CTO och Grundare

Fredrik har en bakgrund inom Strategi- och IT-konsultbranschen där han arbetat mycket mot Private Equity bolag och andra typer av investerare. Programmering och webb/app-utveckling har varit ett stort intresse ända sedan grundskolan och har resulterat i ett antal publicerade spel och appar.
Fredrik har en examen från Handelshögskolan i Stockholm.

Daniel Ivarsson
Managing Director France

Daniel har en bakgrund inom konsult- och rådgivningsbranschen från KPMG. Han var kundansvarig och uppdragsledare på flera projekt, jobbade med kommunikation, rekrytering, personalplanering samt var projektledare för en hel del interna satsningar. Senast kommer han från Renault som business controller. Han har bott och studerat i Genève samt har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.